Gezellige leerling gezocht voor Repair Cafe Heesch

 

Rechterhanden gezocht!

Hou je van prutsen, sleutelen, klooien, ontwerpen, repareren en leer je graag iets nieuws?

In het Repair Cafe Heesch staan iedere eerste woensdag van de maand diverse vaklieden klaar: elektriciens, naaisters, fietsenmakers, sieradenmaakster, meubelmaker. Zij helpen bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en materialen zijn aanwezig. Mensen die het Repair Café bezoeken, nemen van thuis kapotte spullen mee. Kleding, broodroosters, lampjes, föhns, kleding, fietsen, speelgoed, radio's, servies... alles wat het niet meer doet, is welkom. En maakt kans op een geslaagde reparatie. De vaklui in het Repair Café weten bijna altijd raad.

Repair Café Heesch wil bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Met het Repair Café willen we daar verandering in brengen.

Op woensdag 1 mei om 13:00 uur is de eerstvolgende bijeenkomst in de dagkerk van de Petrus-Emmausparochie Kerkstraat 2 in Heesch. Het duurt tot 16:00 uur

Meer informatie is te verkrijgen bij Geertje van der Stappen 06 44458161 of op www.repaircafe.nl

Meer informatie over de stage en aanmelding via het inlogvenster rechtsboven!

Geplaatst op 11 april 2019 10:21 door ONS- welzijn

Laatste nieuws

Leuke ervaring van...

 • Mabel Wijnen (14 jaar):
  "Ik zou deze stage aan willen raden aan anderen want het is hartstikke leuk om te doen, je kunt dit samen doen met een vriend/vriendin, je speelt zwarte piet en je komt in contact met bejaarden.”
  Lees hier het hele verslag
 • Karlijn van de Wijgert (14 jaar):
  "Ik heb tijdens deze stage geleerd om met mensen om te gaan, hoe je een praatje kunt maken en hoe je ervoor kunt zorgen dat mensen een leuke tijd hebben.”
  Lees hier het hele verslag 
 • Feline Broeders (14 jaar):
  “Ik vind het ook leuk om met mensen met een lichamelijke beperking te werken.”
  Lees hier het hele verslag 
 • Demi van Erp (14 jaar):
  "De stage houdt in dat je beter leert omgaan met de handicap van de kinderen, maar ook dat je je niet anders moet gedragen dan anders.”
  Lees hier het hele verslag 
 • Laurens van Rossem (14 jaar):
  "Het kerstkaarten maken met Fer, Anouk en Maurice was ook erg leuk. Ik heb nooit geweten dat ik zo’n creativiteit in me had totdat we kerstkaarten gingen maken.”
  Lees hier het hele verslag 
 • Laurens van Rossem (14 jaar)
  " Het gaf me ook heel veel voldoening om iets voor deze kansarme kinderen te mogen doen!”
  Lees hier het hele verslag