Sportieve stagiares Maasdijk Eventteam

De Maasdijk is HET sportevenement in Oss met 2.000 wandelaars, hardlopers, triatleten en skaters die in alle kernen van de gemeente actief zijn.

Om "De Maasdijk" in goede banen te leiden zijn er mensen actief in veel verschillende rollen. De meeste behoefte is er aan verkeersbegeleiders en wateruitdelers bij de drankposten. Voor en na het evenement is veel hulp nodig bij het aankleden van parcours en finishterrein met vlaggen maar ook bij het sjouwen van dranghekken en andere materialen.

Het evenement start op zaterdag om 06.00 uur en duurt tot middernacht. Bij het indelen houden zij er uiteraard rekening mee dat je niet het hele evenement actief kunt zijn. Daarbij sluiten zij zo goed mogelijk aan op jouw voorkeurstijden. Op vrijdag worden veel voorbereidingen getroffen en op zondag 16 juni is het opruimen gepland. Daar hebben zij uiteraard ook hulp bij nodig. In de week voor De Maasdijk zijn vrijwilligersbijeenkomsten waarin de vrijwilligerstaken worden uitgelegd en je kennis maakt met jouw coördinator.

Meer informatie over de stage en aanmelding via het inlogvenster rechtsboven!

Geplaatst op 02 april 2019 16:38 door ONS- welzijn

Laatste nieuws

Leuke ervaring van...

 • Mabel Wijnen (14 jaar):
  "Ik zou deze stage aan willen raden aan anderen want het is hartstikke leuk om te doen, je kunt dit samen doen met een vriend/vriendin, je speelt zwarte piet en je komt in contact met bejaarden.”
  Lees hier het hele verslag
 • Karlijn van de Wijgert (14 jaar):
  "Ik heb tijdens deze stage geleerd om met mensen om te gaan, hoe je een praatje kunt maken en hoe je ervoor kunt zorgen dat mensen een leuke tijd hebben.”
  Lees hier het hele verslag 
 • Feline Broeders (14 jaar):
  “Ik vind het ook leuk om met mensen met een lichamelijke beperking te werken.”
  Lees hier het hele verslag 
 • Demi van Erp (14 jaar):
  "De stage houdt in dat je beter leert omgaan met de handicap van de kinderen, maar ook dat je je niet anders moet gedragen dan anders.”
  Lees hier het hele verslag 
 • Laurens van Rossem (14 jaar):
  "Het kerstkaarten maken met Fer, Anouk en Maurice was ook erg leuk. Ik heb nooit geweten dat ik zo’n creativiteit in me had totdat we kerstkaarten gingen maken.”
  Lees hier het hele verslag 
 • Laurens van Rossem (14 jaar)
  " Het gaf me ook heel veel voldoening om iets voor deze kansarme kinderen te mogen doen!”
  Lees hier het hele verslag