Stagiaires Techniekdag zaterdag 25 mei 2019

Ben je sociaal en vind je het leuk om de gasten welkom te heten? Dan hebben wij een hele leuke stage voor je bij Techniekdag Oss!

Je verwelkomt de gasten en vertelt hen over de leuke activiteiten. Natuurlijk mag je zelf ook even rondkijken en kennismaken met techniek.

Het doel van de Techniekdag is jongeren enthousiast maken voor techniek en voor het kiezen van een technisch beroep.

Jongeren tot 14 jaar en hun ouders kunnen hier ervaren hoe leuk techniek is. Opleidingen – van vmbo tot en met universiteit – en bedrijven presenteren die dag doe-activiteiten. Kinderen kunnen bijvoorbeeld ontwerpen maken op de computer, proefjes doen, lipgloss maken, met robots spelen, schilderen en met diverse apparaten en machines werken. De nieuwste technologische ontwikkelingen zijn te zien, de toepassingen van techniek in andere sectoren (zoals de zorg of de muziek- en filmwereld) en de mogelijkheden voor meisjes in de technische sector. 

Meer informatie of aanmelden? Login via het inlogvenster rechtsboven

Geplaatst op 09 februari 2019 13:31 door ONS- welzijn

Laatste nieuws

Leuke ervaring van...

 • Mabel Wijnen (14 jaar):
  "Ik zou deze stage aan willen raden aan anderen want het is hartstikke leuk om te doen, je kunt dit samen doen met een vriend/vriendin, je speelt zwarte piet en je komt in contact met bejaarden.”
  Lees hier het hele verslag
 • Karlijn van de Wijgert (14 jaar):
  "Ik heb tijdens deze stage geleerd om met mensen om te gaan, hoe je een praatje kunt maken en hoe je ervoor kunt zorgen dat mensen een leuke tijd hebben.”
  Lees hier het hele verslag 
 • Feline Broeders (14 jaar):
  “Ik vind het ook leuk om met mensen met een lichamelijke beperking te werken.”
  Lees hier het hele verslag 
 • Demi van Erp (14 jaar):
  "De stage houdt in dat je beter leert omgaan met de handicap van de kinderen, maar ook dat je je niet anders moet gedragen dan anders.”
  Lees hier het hele verslag 
 • Laurens van Rossem (14 jaar):
  "Het kerstkaarten maken met Fer, Anouk en Maurice was ook erg leuk. Ik heb nooit geweten dat ik zo’n creativiteit in me had totdat we kerstkaarten gingen maken.”
  Lees hier het hele verslag 
 • Laurens van Rossem (14 jaar)
  " Het gaf me ook heel veel voldoening om iets voor deze kansarme kinderen te mogen doen!”
  Lees hier het hele verslag