Header

Uitnodiging Workshopdag Vrijwilligers

Beste Vrijwilliger,

In navolging van de succesvolle workshop dagen van voorgaande keren, organiseert ONS Vrijwilligerscollege op 10 april 2018 weer een Workshopdag met een uitgekiend programma waarin vrijwilligers hun talenten kunnen ontwikkelen en delen. Het aanbod is deels afgestemd op de vraag en het aanbod vanuit vrijwilligers. Met de nodige inspiratie op zak kan dit juist het verschil maken in de uitvoering van je werk. De uitnodiging is bestemd voor alle vrijwilligers van de gemeenten: Bernheze, Landerd, Oss, Uden, Boekel, Grave en de Meijerstad. Er zijn in totaal twee rondes. Waarin in ronde 1 totaal 9 verschillende workshops worden gegeven, en in ronde 2 totaal 7 verschillende workshops. Tussen de rondes door is er pauze met broodje en soep. Na afloop is er gelegenheid nog even wat na te praten en andere vrijwilligers te ontmoeten onder het genot van een drankje.

Kosten: Deelname aan de Workshopdag is gratis!

Waar: Deze workshop dag wordt gehouden bij ROC de Leijgraaf, Muntelaar 10 in Veghel. 

Aanmelden: Je kunt je voor éen of twee workshops (max. twee workshops) inschrijven door een mail te sturen naar: onsvrijwilligerscollege@ons-welzijn.nl met vermelding van de keuze voor de workshops. Wij verwerken alleen volledige aanmeldingen. U ontvangt een bevestiging per e-mail. Omdat er voor bepaalde workshops een maximumaantal plaatsen zijn wordt de indeling op basis van binnenkomst van de aanmelding gedaan. Let op, want de inschrijvingen moeten vóór 3 april 2018 binnen zijn. Voor meer informatie over 10 april 2018 kun je terecht bij Nezahat Akbal, Tel: 06- 14342408.

Geplaatst op 15 maart 2018 11:46 door Ons Welzijn

Laatste nieuws

Twitter

Leuke ervaring van...

 • Mabel Wijnen (14 jaar):
  "Ik zou deze stage aan willen raden aan anderen want het is hartstikke leuk om te doen, je kunt dit samen doen met een vriend/vriendin, je speelt zwarte piet en je komt in contact met bejaarden.”
  Lees hier het hele verslag
 • Karlijn van de Wijgert (14 jaar):
  "Ik heb tijdens deze stage geleerd om met mensen om te gaan, hoe je een praatje kunt maken en hoe je ervoor kunt zorgen dat mensen een leuke tijd hebben.”
  Lees hier het hele verslag 
 • Feline Broeders (14 jaar):
  “Ik vind het ook leuk om met mensen met een lichamelijke beperking te werken.”
  Lees hier het hele verslag 
 • Demi van Erp (14 jaar):
  "De stage houdt in dat je beter leert omgaan met de handicap van de kinderen, maar ook dat je je niet anders moet gedragen dan anders.”
  Lees hier het hele verslag 
 • Laurens van Rossem (14 jaar):
  "Het kerstkaarten maken met Fer, Anouk en Maurice was ook erg leuk. Ik heb nooit geweten dat ik zo’n creativiteit in me had totdat we kerstkaarten gingen maken.”
  Lees hier het hele verslag 
 • Laurens van Rossem (14 jaar)
  " Het gaf me ook heel veel voldoening om iets voor deze kansarme kinderen te mogen doen!”
  Lees hier het hele verslag