Header

maandag 9 oktober 2017 na schooltijd!!!

Kom op maandag 9 oktober a.s. na schooltijd naar de maatschappelijke stagemarkt in de hal van het gemeentehuis in Oss. Je vindt hier allemaal kraampjes, waarin stagebieders laten zien wat zij voor leuke activiteiten en klussen ze hebben, waar jij bij zou kunnen helpen. Je kunt er vrijblijvend een praatje maken, gewoon de sfeer snuiven, of je nog eens laten vertellen hoe je een stage aanvraagt op www.mas4jou.nl. NIET VERGETEN!!!

Geplaatst op 17 september 2017 12:46 door Ons Welzijn

Laatste nieuws

Twitter

Leuke ervaring van...

 • Mabel Wijnen (14 jaar):
  "Ik zou deze stage aan willen raden aan anderen want het is hartstikke leuk om te doen, je kunt dit samen doen met een vriend/vriendin, je speelt zwarte piet en je komt in contact met bejaarden.”
  Lees hier het hele verslag
 • Karlijn van de Wijgert (14 jaar):
  "Ik heb tijdens deze stage geleerd om met mensen om te gaan, hoe je een praatje kunt maken en hoe je ervoor kunt zorgen dat mensen een leuke tijd hebben.”
  Lees hier het hele verslag 
 • Feline Broeders (14 jaar):
  “Ik vind het ook leuk om met mensen met een lichamelijke beperking te werken.”
  Lees hier het hele verslag 
 • Demi van Erp (14 jaar):
  "De stage houdt in dat je beter leert omgaan met de handicap van de kinderen, maar ook dat je je niet anders moet gedragen dan anders.”
  Lees hier het hele verslag 
 • Laurens van Rossem (14 jaar):
  "Het kerstkaarten maken met Fer, Anouk en Maurice was ook erg leuk. Ik heb nooit geweten dat ik zo’n creativiteit in me had totdat we kerstkaarten gingen maken.”
  Lees hier het hele verslag 
 • Laurens van Rossem (14 jaar)
  " Het gaf me ook heel veel voldoening om iets voor deze kansarme kinderen te mogen doen!”
  Lees hier het hele verslag