Header

Datum stagemarkt 2017 bekend!

De stagemarkt 2017 zal plaatsvinden op maandag 9 oktober 2017, van 15.00 tot 17.30 uur in de hal van het gemeentehuis van Oss. Deze markt wordt elk jaar georganiseerd om leerlingen en stagebieders met elkaar in contact te brengen.

Tegen de vijftig organisaties die maatschappelijke stagiair(e)s goed kunnen gebruiken zullen er met een kraampje aanwezig zijn. Leerlingen kunnen vrijblijvend kennismaken met deze stagebieders en zich zo oriënteren op hun maatschappelijke stage. Ook is er gelegenheid voor leerlingen om zich ter plekke op te geven voor een stage.

Noteer de datum alvast in je agenda!

Geplaatst op 17 mei 2017 13:36 door Ons Welzijn

Laatste nieuws

Twitter

Leuke ervaring van...

 • Mabel Wijnen (14 jaar):
  "Ik zou deze stage aan willen raden aan anderen want het is hartstikke leuk om te doen, je kunt dit samen doen met een vriend/vriendin, je speelt zwarte piet en je komt in contact met bejaarden.”
  Lees hier het hele verslag
 • Karlijn van de Wijgert (14 jaar):
  "Ik heb tijdens deze stage geleerd om met mensen om te gaan, hoe je een praatje kunt maken en hoe je ervoor kunt zorgen dat mensen een leuke tijd hebben.”
  Lees hier het hele verslag 
 • Feline Broeders (14 jaar):
  “Ik vind het ook leuk om met mensen met een lichamelijke beperking te werken.”
  Lees hier het hele verslag 
 • Demi van Erp (14 jaar):
  "De stage houdt in dat je beter leert omgaan met de handicap van de kinderen, maar ook dat je je niet anders moet gedragen dan anders.”
  Lees hier het hele verslag 
 • Laurens van Rossem (14 jaar):
  "Het kerstkaarten maken met Fer, Anouk en Maurice was ook erg leuk. Ik heb nooit geweten dat ik zo’n creativiteit in me had totdat we kerstkaarten gingen maken.”
  Lees hier het hele verslag 
 • Laurens van Rossem (14 jaar)
  " Het gaf me ook heel veel voldoening om iets voor deze kansarme kinderen te mogen doen!”
  Lees hier het hele verslag