Doe de test

Als je op de middelbare school zit, moet je een maatschappelijke stage lopen. Dat betekent dat je mensen, dieren of de natuur een handje gaat helpen. De MaS is niet alleen goede dingen doen voor anderen. Je gaat ook vooral lachen, leren en kennismaken met nieuwe mensen. Je school bepaalt hoe en wanneer, maar jij mag vaak zelf kiezen wat je leuk vindt. Van dieren verzorgen tot klooster-keuken-prins of princes tot het mee-organiseren van een dansvoorstelling of zwarte piet spelen; you name it. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus je kunt uitzoeken wat echt bij je past. Geen idee? Doe dan vooral de test, en ontdek hoe geweldig jij bent! 
 www.ikbengeweldig.nl

Laatste nieuws

Leuke ervaring van...

 • Mabel Wijnen (14 jaar):
  "Ik zou deze stage aan willen raden aan anderen want het is hartstikke leuk om te doen, je kunt dit samen doen met een vriend/vriendin, je speelt zwarte piet en je komt in contact met bejaarden.”
  Lees hier het hele verslag
 • Karlijn van de Wijgert (14 jaar):
  "Ik heb tijdens deze stage geleerd om met mensen om te gaan, hoe je een praatje kunt maken en hoe je ervoor kunt zorgen dat mensen een leuke tijd hebben.”
  Lees hier het hele verslag 
 • Feline Broeders (14 jaar):
  “Ik vind het ook leuk om met mensen met een lichamelijke beperking te werken.”
  Lees hier het hele verslag 
 • Demi van Erp (14 jaar):
  "De stage houdt in dat je beter leert omgaan met de handicap van de kinderen, maar ook dat je je niet anders moet gedragen dan anders.”
  Lees hier het hele verslag 
 • Laurens van Rossem (14 jaar):
  "Het kerstkaarten maken met Fer, Anouk en Maurice was ook erg leuk. Ik heb nooit geweten dat ik zo’n creativiteit in me had totdat we kerstkaarten gingen maken.”
  Lees hier het hele verslag 
 • Laurens van Rossem (14 jaar)
  " Het gaf me ook heel veel voldoening om iets voor deze kansarme kinderen te mogen doen!”
  Lees hier het hele verslag